REGISTRACIJA ČLANOVA KLUBA ZA 2019. – VAŽNO!

Ovim putem obavještavamo sve postojeće, kao i potencijalno nove članove Šahovskog kluba „Dubrovnik“ da teče registracijski rok za 2019. od 01.01. do 31.01.2019. kod Hrvatskog šahovskog saveza. Postojeći članovi, koji žele obnoviti registraciju dužni su na e-mail: effect@effect.hr ili porukom na mbt Bajra Sarića 098/345-857 dostaviti svoj OIB. Oni koji po prvi put žele postati članovi Šahovskog kluba „Dubrovnik“ dužni su poslati na spomenuti e-mail preslik osobne iskaznice ili putovnice, te OIB, ili domovnicu.

Članovi kluba koji ne žele biti to i u 2019., odnosno ispisati se iz kluba radi prijelaza u drugi klub ili drugih razloga, dužni su o tome obavijestiti predsjednika kluba Bajra Sarića na spomenuti mbt. Klub će, ukoliko se to zatraži, izdati bezuvjetnu ispisnicu dosadašnjim članovima.

Važno je za napomenuti da će klub obnoviti registraciju za sve članove koji su bili prijavljeni za natjecanja u 2018. /Ia hrvatska šahovska liga, III hrvatska šahovska liga – jug, Šahovski kup Republike Hrvatske/, te za one članove koji nisu u tom okviru i dostave OIB. Ostali članovi, ukoliko ne postupe prema predloženom, neće biti registrirani kod Hrvatskog šahovskog saveza od strane Šahovskog kluba „Dubrovnik“, ali će im to biti omogućeno u prijelaznom roku u lipnju 2019.

Inače, upis novih članova koji nisu dosad nastupali ni za jedan klub, moguć je tijekom cijele godine.

MOLIMO SVE ONE KOJI SU PROČITALI OVU OBAVIJEST DA JE PRENESU OSTALIM ČLANOVIMA I POTENCIJALNO NOVIM ČLANOVIMA KLUBA, A KOJIMA NIJE DOSTUPNA ILI NE KORISTE NAŠU WEB STRANICU. NAPOMINJEMO DA JE ONA SLUŽBENA.

 

UPRAVA

ŠAHOVSKOG KLUBA „DUBROVNIK“