RASPIS POJEDINAČNOG KADETSKOG PRVENSTVA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE U ŠAHU ZA 2021.

R A S P I S
POJEDINAČNOG KADETSKOG PRVENSTVA DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE U ŠAHU ZA 2021.

 

Organizator: Šahovski klub „Dubrovnik“

Mjesto natjecanja: Prostorije ŠK „Dubrovnik“ u Gospinom polju, Dvorana za borilačke športove

Termin natjecanja: Subota 6. studenoga 2021. s početkom u 10 sati.

Pravo nastupa: Sve registrirane šahistice i šahisti kod Šahovskog saveza Hrvatske s mjestom prebivališta na području Dubrovačko-neretvanske županije rođeni od 1. siječnja 2006. i kasnije. Pravo nastupa imaju i neregistrirani šahisti s mjestom prebivališta na području Dubrovačko-neretvanske županije rođeni od 1. siječnja 2006. i kasnije, s time da im se ne obračunava rejting.

Sustav natjecanja: Švicarski sustav natjecanja u 6 kola. Za sparivanje po kolima koristit će se program Swiss Manager.

Tempo igre: Partije se igraju uz obvezno korištenje šahovskog sata s tempom igre 30 minuta po igraču + 30 sekundi za svaki odigrani potez.

Nagrade: Trojica najbolje plasiranih dobit će prigodne pokale, a svi sudionici priznanja ŠK „Dubrovnik“ za nastup na natjecanju.

Turnir će biti rejtingiran za nacionalnu rejting listu kod HŠS i moći će se osvajati šahovske kategorije, ovisno o broju sudionika.

Prvenstvo se se neće odigrati ukoliko na njemu bude prijavljeno manje od 8 igrača.

Zainteresirani igrači ili njihovi roditelji trebaju se prijaviti najkasnije do 25. listopada 2021. na e-mail ŠK „Dubrovnik“  – skdubrovnik@skdubrovnik.hr

Turnir će se odigrati po tada važećim epidemiološkim mjerama, pri čemu je, zbog premale udaljenosti igrača i njegovog suparnika i veličine prostorija kluba obvezno nošenje maske.

ŠAHOVSKI KLUB „DUBROVNIK“

Podatci o statusu i prijavama za turnir:

http://chess-results.com/tnr582990.aspx?lan=13