NAJAVA REDOVITE IZBORNE SKUPŠTINE I ČLANOVI SKUPŠTINE ŠK DUBROVNIK

Poštovani članovi Skupštine Šahovskog kluba Dubrovnik,

Redovita i Izborna skupština Šahovskog kluba Dubrovnik održat će se 12. prosinca 2022. /ponedjeljak/ s početkom u 17 sati u prostorijama Studentskog doma Dubrovnik, M. Marojice 2.

Na Skupštini će se, pored ostaloga obaviti izbor novog predsjednika, zamjenika predsjednika i po tri člana Upravnog odbora i Nadzornog odbora Kluba.  Skupština Šahovskog kluba Dubrovnik, sukladno Statutu kluba i Zakonu o udrugama broji 40 članova Prema Popisu članova Kluba na dan 4.11.2022./ a da bi pravno valjano odlučivala /kvorum/ potrebna je nazočnost većine svih članova Skupštine. U slučaju da se taj kvorum  na početku rada Izborne Skupštine ne ostvari, čeka se 30 minuta za njegovu popunu, a onda je pravovaljan i kvorum od jedne trećine ukupnog članstva Skupštine sukladno članku 39 točka 4.  Statuta Šahovskog kluba Dubrovnik. Za donošenje pravovaljanih odluka tada je potrebno 50% glasova + 1 glas nazočnih.  U tom slučaju o izbornim i ostalim točkama Dnevnog reda Izborne Skupštine može se pravovaljano odlučivati, ali se ne može odlučivati o Statutu kluba i o izboru Suca časti što znači da se one u takvom slučaju skidaju s Dnevnog reda.

Molimo Vas da budete nazočni u što većem broju i sudjelujete u radu ove iznimno važne Skupštine za budućnost Kluba. Dosadašnji predsjednik Bajro Sarić se povlači i neće se kandidirati ni za jednu dužnost u Klubu.

Materijale za Skupštinu dostavit ćemo u zakonskom roku, najkasnije osam dana prije utvrđenog datuma Skupštine.

Na kraju, dužni smo napomenuti da će se Skupština održati i donijeti odluke i zaključke prema aktualnom /važećem/ Statutu Kluba koji je dostupan na ovim stranicama u kategoriji Klub podkategorija Statut.

Popis članova Izborne Skupštine Kluba na dan 5. studenoga 2022.

1 Tomić, Srećko
2 Islamović, Sulejman
3 Karač, Miho
4 Kuštrić, Izet
5 Sarić, Bajro
6 Bubica, Nikola
7 Černjanski, Nada
8 Gleđ, Božo
9 Markotić, Gordan
10 Brnas, Augustin
11 Ivanković, Nikša
12 Lošić, Faruk
13 Zlošilo, Vlaho
14 Serdarević, Marina
15 Šeparović, Tomislav
16 Ivanković, Ivo
17 Bender, Ivan
18 Čustović, Đeni
19 Zerdo, Predrag
20 Jančić, Frano
21 Begić, Igor
22 Marunčić, Tonko
23 Glišović, Žan
24 Turdyev, Anvar
25 Musić, Tomislav
26 Gulin, Ante
27 Marunčić, Vlaho
28 Jelčić, Marko
29 Perak, Ivana
30 Galić, Ivan
31 Vuković, Nina
32 Crnčević, Ivana
33 Crnčević, Nikša
34 Pločić, Armin
35 Rajić, Ana
36 Šteta, Ivan
37 Lujo, Antonio
38 Potrebica, Ivan
39 Matana, Toni