RASPIS REJTING ŠAHOVSKOG TURNIRA

R A S P I S
REJTING ŠAHOVSKOG TURNIRA

Organizator: Šahovski klub „Dubrovnik“

Mjesto natjecanja: Prostor Šahovskog kluba „Dubrovnik“ u Gospinom polju, Dvorana za borilačke športove (prvi kat).

Termin natjecanja:  20. svibnja 2022., petak, dva kola s početkom u 17 sati,  subota 21. svibnja 2022. tri kola, s početkom u 15 sati i nedjelja. 22. svibnja 2022. dva kola, s početkom u 17 sati.

Pravo nastupa: Sve šahistice i šahisti s FIDE ID brojem s prebivalištem na području Dubrovačko-neretvanske županije s maksimalnim nacionalnim rejtingom 1900.

Svi zainteresirani igrači koji još uvijek nemaju FIDE ID broj, trebali bi se registrirati ili za pojedini klub ili HŠS zaključno s 15. svibnjem 2022. Za postupak registracije u ŠK „Dubrovnik“ potrebno je dostaviti osobnu iskaznicu ili domovnicu na e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr .

Sustav natjecanja: Odredit će se ovisno o broju prijavljenih igrača.

Tempo igre: 30 minuta po igraču + 30 sekundi za svaki odigrani potez.

Obvezno je zapisivanje poteza.

Turnir će biti obračunan za HŠS nacionalnu rejting listu za standardni tempo igre i moći će se osvajati šahovske kategorije ovisno o rezultatu.

Sudjelovanje i postignuti rezultat kadeta bit će važan kriterij za sudjelovanje članova ŠK “Dubrovnik” na pojedinačnim kadetskim prvenstvima Republike Hrvatske za 2022. koja će se održati od 21. do 27. lipnja 2022. u hotelu “Medena” u Segetu Donjem /Trogir/. ŠK “Dubrovnik” će sufinancirati nastupe svojih kadeta na navedenom natjecanju.

Natjecanje se neće odigrati ukoliko na njemu bude prijavljeno manje od 6 igrača.

Zainteresirani igrači ili njihovi roditelji trebaju se prijaviti najkasnije do 19. svibnja 2022. do 18 sati na e-mail ŠK „Dubrovnik“  – skdubrovnik@skdubrovnik.hr

ŠAHOVSKI KLUB „DUBROVNIK“

 

Prijavljeni igrači

http://chess-results.com/tnr635216.aspx?lan=13