ZATVORENE PROSTORIJE ŠAHOVSKOG KLUBA “DUBROVNIK”

Obavještavamo sve članove i prijatelje Šahovskog kluba “Dubrovnik”, kao i sve ljubitelje šaha da su s danom 10. srpnja 2019. zatvorene prostorije kluba u okviru Gradskog bazena u Gružu, na adresi Ante Starčevića 22. Razlog zatvaranja prostorija je predstojeća potpuna obnova i rekonstrukcija sadržaja cjelokupnog objekta/osim bazena/, a djelomice i njegova prenamjena, koja započinje s 1. rujnom 2019. i trajat će najmanje 15 mjeseci. Što se tiče možebitno postojećih ili novih prostorija, u ovome trenutku nemoguće je dati točnu informaciju. Uprava kluba učinit će sve što može da se čim prije iznađe rješenje problematike prostorija Šahovskog kluba “Dubrovnik”u suradnji s Gradom Dubrovnikom. Klub će i dalje nastaviti sa svim natjecateljskim i ostalim aktivnostima koje nisu ovisne o prostorijama.

Povezano s navedenim, Šahovski klub “Dubrovnik” potražuje manji skladišni prostor /cca 10 do 15 m2/ na području Gruža ili Lapada u kojemu bi na rok od 15 mjeseci smjestio opremu, arhivu, inventar i pokale /bez namještaja/ kluba.

Šahovski klub “Dubrovnik” spreman je nekoj od zainteresiranih dubrovačkih udruga ili ustanova ustupiti bez naknade stolove /cca 6 stolova/ kao i tridesetak stolica koje se nalaze u prostorijama kluba i koje je potrebno, zbog rekonstrukcije cjelokupnog prostora bazena, preuzeti najkasnije do 15. kolovoza 2019.

Za sve informacije u vezi s navedenim obratiti se predsjedniku kluba Bajru Sariću, na mbt. 098-345-857 od 10 do 16 sati radnim danima najkasnije do 10. kolovoza 2019. ili na mail: bajrosaric220@gmail.com

 

UPRAVA

ŠAHOVSKOG KLUBA “DUBROVNIK”