REGISTRACIJA ČLANOVA KLUBA ZA 2021.

Postojeći članovi:

Klub će s postojećim članovima, strancima i onima s dvojnom registracijom uskladiti podatke i dokumente za registraciju kod HŠS za 2021.

Novi članovi:

Novi članovi kluba /koji prije nisu nastupali za bilo koji klub/ dužni su na e-mail adresu kluba skdubrovnik@skdubrovnik.hr za registraciju kod HŠS /Hrvatski šahovski savez/ za 2021. dostaviti skeniranu domovnicu ili rodni list ili osobnu iskaznicu /s obje strane/, kao i OIB. Rok dostave je neograničen, ali bilo bi dobro da se to učini najkasnije do 30. siječnja 2020. Nakon provedene registracije kod HŠS, novi članovi bit će uvršteni na listu HŠS, koja uključuje važnije podatke o članu, kao i registarski broj HŠS i identifikacijski broj kod FIDE /Svjetska šahovska federacija/ i samo takvi mogu nastupati na pojedinačnim i ekipnim turnirima u njihovoj organizaciji. Iznos članarine za 2021. naveden je na stranici kluba www.skdubrovnik.hr.

Šahovski klub “DUBROVNIK”

Ante Starčevića 22 /prostorije kluba trenutačno zatvorene/

20000 Dubrovnik

e-mail: skdubrovnik@skdubrovnik.hr

IBAN: 82224070001100022033

OTP banka d.d.

 Prostorije kluba zbog obnove /bazen “Juga”/ trenutačno su zatvorene, pretpostavljamo do sredine 2021.

Novim članovima predlažemo uputnim registrirati se u Šahovski klub “Dubrovnik” i posredstvom njega u Hrvatski šahovski savez, čime postajete dio nacionalne i svjetske šahovske obitelji, bez obzira na trenutačnu jačinu. Pri tome nemate nikakve obveze prema klubu, osim plaćanja članarine, a snagom talenta, rada, volje i upornosti u vlastitom šahovskom razvitku jačate svoje intelektualne sposobnosti, koje se, kako je već i dokazano, mogu posredno koristiti za razumijevanja i drugih područja ljudskog uma i djelovanja.