Turdyev pobjednik uskrsnog turnira

Jučer je u prostorijama Šahovskog kluba Dubrovnik održan već tradicionalni Uskršnji brzopotezni turnir, na kojem je nastupilo 17 igrača. Turnir se igrao po švicarskom sustavu, s tempom igre od 5 minuta plus dodatak od 3 sekunde po potezu.
Nakon devet odigranih kola, pobjedu je odnio FM Anvar Turdyev s rezultatom od 8 bodova iz 9 partija. Jasmin Kadušić i IM Gordan Markotić ostvarili su identičan rezultat od 7,5 bodova iz 9 partija, ali zbog dodatnih kriterija, Jasmin je zauzeo drugo mjesto, a Gordan treće. Uz vrhunske partije koje su pružili, sva tri prvoplasirana igrača nisu zabilježila niti jedan poraz na turniru. Još jednom čestitamo na odlično odigranom turniru!
Ovim putem se zahvaljujemo svim igračima na odazivu i sudjelovanju na turniru, te glavnom sucu turnira Leonardu Jerkoviću i njegovom pomoćniku Ivanu Potrebici na kvalitetnoj organizaciji i provedbi turnira.
Također, koristimo ovu priliku da najavimo rapid turnir koji će se održati sljedeći tjedan, 13. travnja. Nadamo se još većem odazivu, a za sve ažurne informacije pratite stranice Kluba.
Sve rezultate možete pogledati na: https://chess-results.com/tnr912519.aspx?lan=1