Turnir na internetu

Na šestom turniru sudjelovalo je deset igrača, a ponovo je pobijedio Hercegovac, drugi je Tonko, a treći Tomo. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu. Link za idući turnir u ponedjeljak.

Na petom turniru sudjelovalo je devet igrača, a ponovo je pobijedio Hercegovac, drugi je Tonko, a treći Zerdo. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Četvrti turnir okupio je rekordan broj od 12 igrača. Pobijedio je Hercegovac, drugi je Dzomba, a treći Tonki, dok je rejting favorit Ilija Saraka zauzeo sedmo mjesto. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Dok traja ugroza od virusa, mi nastavljamo s našim online turnirima. Ovaj put pobijedio je Tomo, drugi je Hercegovac, a treći Hargija. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na drugom turniru održanom 6. ožujka nastupilo je osam igrača, uvjerljivu pobjedu odnio je Hercegovac s 26 bodova, drugi je Tomo s 16 bodova, a treći Megdan s 13 bodova. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

U petak 28. veljače, Šahovski klub Dubrovnik započeo je s odigravanjem online šahovskih turnira. Pravo nastupa imaju svi članovi kluba, ljudi iz Grada i županije, ali i svi ostali igrači koji prate naše web stranice. Turniri će se održavati svakog petka s početkom u 19 sati.

Pravila za sudjelovanje na turniru:

Mjesto igre: lichess.org

Vrijeme igre: petak 19 sati

Trajanje turnira: 60 minuta

Tempo igre: 3 minute po igraču bez dodatka

Naziv turnira: ŠK DUBROVNIK

Šifra za ulaz: skdubrovnik

Minimalni broj igrača: 4

Maksimalni broj igrača: neograničen

Bodovanje: poraz 0, remi 1, pobjeda 2 boda

Bonus: treća i svaka slijedeća pobjeda u nizu 2 boda

Ukupni poredak nakon petog turnira:

 1. Hercegovac 108
 2. Tomodbk 86
 3. Megdan 60
 4. Tonki 55
 5. Ursusarctus 54
 6. Hargija 50
 7. Dzomba 37
 8. Zrd 23
 9. IlijaSaraka 15
 10. Mihaeldbk 10
 11. Orcakit 9
 12. Toni 8
 13. Antedbk 4
 14. ZdbkG 4