Turnir na internetu

Na dvadestpetom turniru održanom 14.kolovoza nastupilo je 8 igrača. Pobijedio je Tonko, drugi je Vlaho, a treći Tomo.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 319 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na dvadestčetvrtom turniru održanom 7.kolovoza nastupilo je 10 igrača. Pobijedio je Dzomba, drugi je Duboka, a treći MariusPorter.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 319 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na dvadestrećem turniru održanom 31.srpnja nastupilo je 12 igrača. Pobijedio je Mihael, drugi je Duboka, a treći Ivo.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 314 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na dvadestdrugom turniru održanom 24.srpnja nastupilo je 10 igrača. Pobijedio je Hercegovac, drugi je Duboka, a treći Tonko.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 314 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na dvadestprvom turniru održanom 17.srpnja nastupilo je 9 igrača. Pobijedio je Duboka, drugi je Tonko, a treći MariusPorter.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 290 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na dvadestom turniru održanom 10.srpnja nastupilo je 12 igrača. Pobijedio je Duboka, drugi je Mihael, a treći MariusPorter.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 290 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na devetnaestom turniru održanom 03.srpnja nastupilo je 9 igrača. Pobijedio je Vlaho, drugi je Ivo, a treći Mihael.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 278 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na osamnaestom turniru održanom 26.lipnja nastupilo je 10 igrača. Pobijedio je Hercegovac, drugi je Duboka, a treći MariusPorter.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 278 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na sedamnaestom turniru održanom 19.lipnja nastupilo je 10 igrača. Pobijedio je MariusPorter, drugi je Dzomba, a treći Mihael.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 252 boda. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na šesnaestom turniru održanom 12.lipnja nastupilo je 11 igrača. Pobijedio je Kraspai, drugi je Hercegovac, a treći Vlaho.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 237 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na petnaestom turniru održanom 05.lipnja nastupilo je 9 igrača. Pobijedio je Vlaho, drugi je Tonko, a treći Zlobec.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 219 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na četrnaestom turniru održanom 29.svibnja nastupilo je 14 igrača. Pobijedio je Megdan, drugi je Zlobec, a treći Hercegovac.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 219 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na trinaestom turniru održanom 22.svibnja nastupilo je 13 igrača. Pobijedio je Matkov, drugi je MariusPorter, a treći Mihaeldbk.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 200 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na dvanaestom turniru nastupilo je 15 igrača. Pobijedio je Hercegovac, drugi je Faruk, a treći Matkov.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 200 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na jedanaestom turniru nastupilo je 11 igrača. Pobijedio je Toni, drugi je Kraspai, a treći Tonki.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 178 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Prvi svibnja na desetom turniru nastupilo je 17 igrača. Pobijedio je Hercegovac, drugi je Duboka, a treći SlavenRozic.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 178 bodova. Izabrane partije možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Ovog petka na devetom turniru nastupilo je ponovo 20 igrača. Pobijedio je Tomo, drugi je Duboka, a treći Hercegovac.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 154 boda. Izabranu partiju kola možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Novi rekord ovog petka na osmom turniru nastupilo je 20 igrača. Pobijedio je Toni, drugi je Duboka, a treći SlavenRozic.  Vodstvo u ukupnom poretku zadržao je Hercegovac sa 132 boda. Izabranu partiju kola Toni – Matkov možete vidjeti u pregledniku na dnu stranice. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na Veliki petak 10. travnja nastupilo je rekordnih 17 igrača. Pobijedio je TomK91, drugi je SlavenRozic, a treći Toni.  Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na šestom turniru sudjelovalo je deset igrača, a ponovo je pobijedio Hercegovac, drugi je Tonko, a treći Tomo. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na petom turniru sudjelovalo je devet igrača, a ponovo je pobijedio Hercegovac, drugi je Tonko, a treći Zerdo. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Četvrti turnir okupio je rekordan broj od 12 igrača. Pobijedio je Hercegovac, drugi je Dzomba, a treći Tonki, dok je rejting favorit Ilija Saraka zauzeo sedmo mjesto. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Dok traja ugroza od virusa, mi nastavljamo s našim online turnirima. Ovaj put pobijedio je Tomo, drugi je Hercegovac, a treći Hargija. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

Na drugom turniru održanom 6. ožujka nastupilo je osam igrača, uvjerljivu pobjedu odnio je Hercegovac s 26 bodova, drugi je Tomo s 16 bodova, a treći Megdan s 13 bodova. Čestitke pobjednicima, vidimo se idući petak u isto vrijeme na istom mjestu.

U petak 28. veljače, Šahovski klub Dubrovnik započeo je s odigravanjem online šahovskih turnira. Pravo nastupa imaju svi članovi kluba, ljudi iz Grada i županije, ali i svi ostali igrači koji prate naše web stranice. Turniri će se održavati svakog petka s početkom u 19 sati.

Pravila za sudjelovanje na turniru:

Mjesto igre: lichess.org

Vrijeme igre: petak 21 sat

Trajanje turnira: 60 minuta

Tempo igre: 3 minute po igraču bez dodatka

Naziv turnira: ŠK DUBROVNIK

Šifra za ulaz: skdubrovnik

Minimalni broj igrača: 4

Maksimalni broj igrača: neograničen

Bodovanje: poraz 0, remi 1, pobjeda 2 boda

Bonus: treća i svaka slijedeća pobjeda u nizu 2 boda

Ukupni poredak nakon dvadesetčetvrtog turnira:

  1. Hercegovac 319
  2. Zlobec 297
  3. Vlaho 265
  4. Tonko 285
  5. Tomodbk 260
  6. Megdan 249
  7. MariusPorter 240
  8. Dzomba 235
  9. Kraspai 128
  10. Mihaeldbk 123
  11. Hargija 124
  12. Toni 94
  13. Matkov 87
  14. Zerdo 89
  15. SlavenRozic 64
  16. Antedbk 61
  17. Eko 41
  18. Velociraptor 39
  19. Kvazimajstor 30
  20. Faruk 29
  21. Križan 28
  22. Brunoero 26
  23. IlijaSaraka 21
  24. Popa 17
  25. Orcakit 16
  26. Žan 15
  27. Nonstop 15
  28. Pal 14
  29. Buric 12
  30. Samfeldt 6
  31. Pravipotez 4
  32. Tinadbk 4
  33. Krc 3
  34. Frane 2
  35. Mimamo 2
  36. Okocha 2
  37. Profesionalac 1

Osvojeni turniri:

Hercegovac – 8

Tomo – 2

Megdan – 2

TomK – 1

Toni – 2

Matkov – 1

Vlaho – 2

Kraspai – 1

MariusPorter – 1

Duboka – 2

Mihael – 1

Dzomba – 1

Tonko – 1

[pgn_games]172,173,177,178,179,180[/pgn_games]