Potpisan sponzorski ugovor između BARD-a i ŠK Dubrovnik

Prethodnih dana potpisan je sponzorski ugovor između trgovačkog obrta Bard u vlasništvu Zorana Orlovića, Krešimira Tkaleca i Tonćija Tkaleca i Šahovskog kluba Dubrovnik.

Potpisivanje ugovora održano je u prostoru Šahovskog kluba Dubrovnik na kojem su nazočili predsjednik Kluba Vlaho Zlošilo, predstavnik Barda Tonći Tkalec i nekoliko dugogodišnjih članova ŠK Dubrovnik.

G. Tonći Tkalec, vlasnik je caffe bara Bard smještnog na najatraktivnijoj lokaciji u Dubrovniku (na Buži) koji se nalazi na stijenama ispod gradskih zidina. Već je ranije prepoznao šahovske aktivnosti kluba te je u nekoliko navrata srdačno ugostio i najmlađe šahiste u svom lokalu. Gospar Tonći Tkalec veliki je zaljubljenik u šah, a poznat je i po svojoj originalnoj šahovskoj garnituri s figurama koje predstvljaju slavnih osobe iz bogate dubrovačke kulturno-povijesne baštine. (Pješaci su Maro i Baro, tvrđava Minčeta je top, skakač je Marin Držić, lovac je Orlando, Cvijeta Zuzorić kraljica, a kralj Ivan Gundulić.

Iznimno smo zahvali g. Tkalecu koji je kroz sponzorstvo odlučio podržati ŠK Dubrovnik u svom djelovanju i vjerujemo da će ovo partnerstvo donijeti uspješne rezlutate u nadolazećim godinama.